Monday, 23 July 2012

SEMAKIN RAMAI PESAKIT PULIH SETELAH MENJALANI RAWATAN KANSER KAMIAlhamdulillah berkat izinNya,semakin hari semakin ramai pesakit yang pulih setelah menjalani rawatan kanser dari pihak kami.

Kaedah rawatan kanser kami amat mudah sekali,pesakit hanya perlu datang bawa sebotol air mineral 5liter dan 2 botol besar extra virgin olive oil (ada dijual di semua pasaraya).

Pesakit hanya perlu duduk dan diam semasa kami membacakan ayat-ayat suci al quran,setelah selesai terapi al quran,di rumah pula pesakit perlu minum sesudu olive oil beserta secawan air ruqyah 2 x sehari,olive oil boleh juga disapukan pada kawasan terjadinya kanser 2x sehari dan pesakit juga perlu memasangkan cd ruqyah 24 jam dirumah selama sebulan bagi proses terapi al quran secara audio.Proses mematikan sel-sel kanser ini sebenarnya memakan masa sebulan dari anda minum air doa,minum dan sapu olive oil sehinggalah mendengar cd ruqyah dirumah.

Bayaran rawatan kami adalah SEIKHLAS HATI.


"Rawatan islam ruqyah syar'iyah adalah kaedah perubatan sunnah nabi,sebagai umat islam sama-samalah kita menyokong kaedah rawatan ini supaya menjadi kaedah rawatan prima suatu hari nanti"