Monday, 23 July 2012

JENIS-JENIS SIHIR JERUTSihir Jerut Zakar
-Zakar tiba-tiba layu ketika hendak melakukan tusukan,walhal masa cumbuan semuanya ok macam biasa,perkara ini berlaku dengan konsisten.

Sihir Kelamin Wanita
-Sihir Jerut Kepit:Tiba-tiba si isteri mengepit peha dengan kemas sekali semasa sisuami bersedia melakukan tusukan hubungan kelamin,perkara ini berlaku dengan konsisten.

-Sihir Jerut Akal:Suami dan isteri tiada langsung merasa nikmat dan ghairahnya erti seks tersebut,perkara ini berlaku dengan konsisten.

-Sihir Jerut Darah:Apabila sisuami bersedia melakukan tusukan hubungan kelamin,tiba-tiba keluar darah dari alat kelamin wanita tersebut,perkara ini berlaku dengan konsisten.

-Sihir Jerut Sendal:Sisuami merasa seolah-olah ada seketul daging pada kemaluan isterinya dan telah dicuba berkali-kali melakukan tusukan namun gagal jua,perkara ini berlaku dengan konsisten.

-Sihir Jerut Longgar:Apabila sisuami menyetubuhi isterinya yang masih dara,ia merasa alat kelamin isterinya longgar seperti janda dan lalu menimbulkan syak wasangka pada sisuami.


Punca utama sihir jerut adalah dari dendam kesumat pihak ketiga yang tidak puas hati tentang perkahwinan seseorang dan berhajat untuk membuat mereka bercerai berai,lalu berjumpa bomoh dan bomoh pun melakukan sihir dengan mengikat sesuatu objek sihir dengan tali/rambut dengan iktikad nafsu mangsa sihir pun terikat/jerut.

Kaedah rawatan sihir jerut ialah suami isteri perlu datang 1-3x sesi rawatan ruqyah syar'iyah dengan menggunakan terapi air bidara yang sudah disediakan pihak kami dan suami isteri juga disyorkan berbekam di pusat kepala pada 17/19/21 hb islam,insyaAllah sembuh.

Firman ALLAH SWT : "Dan kami turunkan dari Al-Quran (sesuatu) yang menjadi penawar dan rahmat bagi orang yang beriman, sedangkan bagi orang yang zalim (Al-Quran itu) hanya akan menambah kerugian" AL-ISRA 82